AGENT DROPSHIP WANTED


BISNES DROPSHIP YANG MENGUNTUNGKAN

sejujurnya, saya juga pernah buat bisnes dropship 2,3 jenis produk sebelum kenal dengan perfume De'Xandra. Keuntungan drosphip sebelum ni antara RM 5- RM 10 sahaja. Itu pun agak susah untuk dapatkan sales kerana kurang promosi daripada syarikat tersebut (nama dirahsiakan) . Nak tahu tak, bisnes dropship De'Xandra nih tersangattlah best sebab margin keuntungan untuk setiap botol sangat lumayan. RM15-RM20 sebotol untung bersih bagi dropshipper kerana anda hanya promot dan iklankan sahaja. Urusan pos dan simpan stok, kami yang buatkan untuk anda. Mudah kan ??

Kenapa kami nak anda bersama kami buat side income dengan De'Xandra? kami ingin berkongsi rezeki dengan anda. Bagaimana?

Contoh:

Keuntungan bersih 1 botol De'Xandra antara RM15-RM20. Jika sehari anda dapat jual paling kurang 5 botol . Anda dah dapat lebih kurang RM100.

RM100 setiap hari selama sebulan ? Haaa, cuba kira .

  • TIDAK perlu simpan stok (pilihan)
  • TIDAK perlu beratur panjang di Pejabat Pos untuk pos barang. Kami akan pos kepada pelanggan anda.
  • TIDAK perlu modal besar (minimum modal)

APAKAH DROPSHIP?


Sekarang ini sesiapa sahaja pernah dengar tentang informasi dropship. Apa itu? mungkin anda tertanya-tanya bagaimana perniagaan dropship itu dijalankan dan mudah ke?

Mungkin agak janggal bagi mereka yang belum mengetahuinya lagi apakah itu kaedah dropship. Dropship sebenarnya salah satu cabang perniagaan internet cara mudah dan simple.

TANPA MODAL UNTUK BELIAN PRODUK


Bagi seseorang yang baru berjinak-jinak dalam dunia bisnes, mereka pasti mahu bisnes yang meminimakan modal. Dropship ini adalah salah satu cara bisnes tanpa modal untuk produk! Menarik kan? Jana keuntungan tanpa modal adalah sesuatu yang tidak mustahil jika kena pada caranya.

Namun begitu, untuk daftar sebagai dropship agent De'Xandra Inspired Perfumes ini (dropshipper), yuran komitmen (seumur hidup) diperlukan sebagai tanda sokongan dan komitmen dropship agent dengan De'Xandra Perfumes.

KAEDAH DROPSHIP DE'XANDRA


Dropshipper De'Xandra memerlukan anda mempromosikan wangian De'Xandra di laman sosial, laman-laman pengiklanan, dan sebagainya. Terserah pada individu/dropshipper bagaimana cara promosi yang akan dibuat, termasuklah promosi secara offline. Sesuatu yang menarik, anda tidak perlu membeli stok ataupun menyimpan stok. Anda hanya perlu ambil gambar produk tersebut (De'Xandra Perfumes) dan iklankan.

Bila anda mendapat tempahan dari pelanggan, anda hanya perlu hubungi saya sebagai supplier/agent produk tersebut dan saya sebagai supplier/agent sendiri yang akan membuat pembungkusan dan pengeposan kepada pelanggan anda tadi.

Sebut pula pasal harga, anda akan menjual produk De'Xandra dengan harga pasaran dan anda akan bayar kepada saya (agent) dengan harga dropshipper. Menarik bukan?

Langkah-langkah ringkas sebagai dropshipper :

1. Promosi produk di mana-mana sahaja (yang sesuai)

2. Pelanggan membeli produk tersebut dengan anda (pastikan stok pelanggan inginkan, ada pada saya (agent))

3. Pelanggan membayar kepada anda dengan harga pasaran

4. Anda sebagai dropshipper atau orang tengah membayar saya (agent) dengan harga yang lebih murah berbanding harga pasaran (bayar harga dropship).

5. Saya (agent) akan menghantar produk tersebut pada pelanggan anda melalui pos atau boleh juga dipos pada anda untuk dijual terus pada pelanggan, Cash On Delivery (COD), kos postage pada anda sebagai dropshipper. Untuk dropshipper COD pada pelanggan, disarankan agar tempahan dikumpul dalam satu jangka masa seperti 1 minggu untuk menjimatkan kos pengeposan pada anda (dropshipper).
 

BORANG PERMOHONAN AGEN DROSPHIP PERFUME DEXANDRA 
*isi borang di bawah jika berminat

(FAST REPLY - WhatsApp 012-322 7261)Nama:
Emel:
No. H/P:
Pekerjaan: Pekerja Kerajaan/Swasta
Peniaga
Pelajar
Penganggur
Surirumah
Tempat Tinggal (Daerah & Negeri):
Cadangan Marketing Tools: Facebook
Instagram
Twitter
Blog/Website
Offline
Lain-lain
Hubungi Saya Melalui: WhatsApp
Telegram
Emel
Sebarang Pertanyaan (jika ada):

Form provided by Freedback.