Bau Perfume Mengingatkan Kita Kepada Seseorang

11:50:00 AM



Dexandra lagiiiii...hehhehe...opcos...sbb kite suka wangi...dan kite nak awak awak pun wangi gak...
.
Perfume antara hadiah yang sangat best kalau kita dapat kan? Pernah tak korang terbau satu wangian ni, korang ingat kat seseorang? Haaa..deep kan? Hehe
.
De'Xandra Perfume memang sesuai sangat jadikan gift atau hadiah. Sebab harga yg mampu milik dan berbaloi.
Boleh bagi kat sape2 je..suami, isteri, mak, ayah, abang, kakak, adik, kawan, boss...kat cikgu pun boleh...
.
Tidak diragui lagi status HALAL dia. Dah menang award INDUSTRY CLASS IN FRAGRANCE & LUXURIOUS PERFUMES lagi.
.
Memang sesuai sangat.

You Might Also Like

0 comments