Lucky Draw Dexandra Bulan Oktober 2016 ~ TV LED 55"

11:51:00 PM



MASIH ADA YG TAK TAHU ?
.
Rasanya masih ada yg belum tahu apa yg De'Xandra tawarkan sebagai hadiah cabutan bertuah Oktober 2016 . Lagi sedih masih ada yg tak tahu De'Xandra ada buat lucky draw setiap bulan :( .
.
Jadi kpd anda semua , jangan miss lagi utk join ye . Kali nie nak bagi TV LED 55" tau . Yang baru tahu nie kalau ada lagi kotak2 yg belum dibuang dgn hologram qr code , sila scan mana tahu rezeki anda . :)

Yang berminat sangat-sangat nak join lucky draw Dexandra, tapi tak pernah beli perfue dexsndra atau dah buang kotak perfume, boleh beli perfume dexandra ngan Cik Wangi...

Pilih jer perfume yang korang suka, then whatsapp Cik Wangi ke nombor 0193121609.

Yang tinggal sekitar Putrajaya, Cik Wangi boleh hantarkan

Yang duk jauh-jauh nun di sana dan sinun, Cik Wangi boleh pos.

Harga sebotol 35ml = RM 65
Harga 2 botol × 35ml = RM 120

Postage RM 7 jaaaa...

CARA JOIN LUCKY DRAW

Download apps dexandra by FAS ventures . Dalam tu ada menu scan qr code . Scan bar code kat belakang kotak perfume dan akan keluar pilihan untuk join :)

Amacam, best tak???

Bestttt sangattttt...

*Cik Wangi pon tak ketinggalan join sekali...Cik Wangi pon nak menang gakk... kihkihkih

You Might Also Like

0 comments