Perfume Spray VS Roll On

4:37:00 PM

Ade yg tanya apa beza ROLL dan SPRAY?
Beza???
.
.
Roll(calit) : Molekul bau berkumpul,bau mudah berubah setelah digosok,mudah mengewap dan tumpah.
.
.
Hurm tak tahan lama lah kalau gitu kan... Jadi jika ada yg seriously nk juga tester, jgn nanti kata De'Xandra tak tahan lama as per what we claim tau.. Bukan sebab our product but it is because of HUKUM KIMIA..😄😄😄. Tapi...
.
.
Spray Pula : Molekul bau pecah..terserlah setiap note bau,keluar bau yg sebenar perfume..
.
.
Sebab tu Cik Wangi lebih cadangkan U'Olls pakai yg SPRAY utk bau yg lebih tahan lama.
.
DeXandra Perfumes didatangkan dgn 2 jenis packaging, iaitu asas 35ml dan juga perfume mini 3ml untuk tester.
Mini tester kami lebih fokus pada reseller sahaja atau lebih mudah dikatakan ia hanyalah sekadar MARKETING TOOLS.
.
.
Jika pergi mall pun jarang on the counter mereka jual TESTER sbb kesannya not as effective as the SPRAY..
.
.
Alah membeli 35ml menang memakai, kannnn 

Korang suka yang mana?

You Might Also Like

0 comments