TIPS BELI PERFUME UNTUK RAYA RAYA

10:41:00 AM





TIPS MEMBELI PERFUME UNTUK RAYA


Raya dah dekat sangat ! Korang dah ada perfume raya ? Kat sini Cik Wangi nak share beberapa tips untuk beli perfume raya .

1. Digalakkan beli offline , sebab ianya cash n carry tak perlu tunggu lama2 . Sambil2 boleh pilih bau yang berkenan di hati . kalau tak jumpa kedai , call je agen dexandra ajak cod :p


2. Kalau nak beli online pun boleh , tapi selewatnya 2 minggu sebelum raya . Seminggu sebelum raya pun boleh juga . Bukan apa , dah nak raya ni poslaju padat sangat , jadi kebiasaan akan berlaku sedikit delay dalam penghantaran . Kalau esok dah nak raya harini baru bayar , jangan marah2 seller pulak kalau barang sampai after raya huhu .

3. Pilih perfume jenis EDP/Parfum . Raya kan nanti nak singgah rumah sedara mara , jadi perfume jenis ini sangat digalakkan sebab ianya lebih tahan lama . Tak perlu asyik nak spray je .

4. Pilih bau yang agak strong . Cuaca sekarang ni panas tau , jadi bila dah pergi ziarah mestilah berpeluh2 . Tapi kalau pakai bau yang agak strong bau peluh pun takde .

5. Beli lah lebih sikit , nanti ziarah boleh la bagi2 kat sedara mara 😂😂😂

Sekian sahaja tips daripada Cik Wangi . nak follow silakan tapi no 5 wajib follow .

Buah cempedak di luar pagar,
Kalau salah tolong tunjukkan,
Buah-buahan ada di bazaar,
kalau silap tolong maafkan :)

Sekian

Kredit : Facebook Page De'Xandra HQ

You Might Also Like

0 comments